• Hem>
  • Tjänster

Tjänster

Teknisk rådgivning och problemlösning

Kompetent rådgivning är hörnstenen i varje framgångsrikt projekt. Tack vare våra tekniska rådgivares omfattande specialkompetens och mångåriga erfarenhet, har vi möjlighet att analysera er applikation och utveckla bästa möjliga lösning. Vi testar och utvärderar ert material och ger er därefter råd om utformning av era produkter för att uppnå optimalt slutresultat.

Ni kontaktar oss med fördel tidigt i projektet, eftersom ju tidigare vi kan engagera oss desto snabbare kommer vi att hitta en lösning åt er. Ni är naturligtvis alltid välkommna att besöka oss för att utföra tester och att experimentera med den utrustning vi har i våra lokaler.

Teknisk support och after-sales service

Vårt engagemang slutar inte efter det ursprungliga kontraktet. Tvärtom - för att vårda ett långvarigt partnerskap tar vi vårt långsiktiga stöd för er på stort allvar. Om du behöver hjälp i den inledande uppstarten eller för att utföra en kalibrering, eller om det finns ett problem - vårt serviceteam ger snabb och kompetent support.

Utbildning och certifiering

Vi erbjuder olika utbildningsmoduler, från grunderna i ultraljudssvetsning fram till detaljerad produktutbildning. Vill du veta mer om säkerhetsaspekter rörande våra maskiner eller anordna utbildning för operatörer avseende idrifttagning, programmering och underhåll? Vi utformar gärna ett utbildningsprogram som passar just era behov. Men detta är inte allt: om du äger en ultraljudssvetsningsmaskin med kalibreringsanläggning av typen "Dynamic Series", kan du kvalificera dig för ett kalibreringscertifikat från oss så att ni kan kalibrera maskinen själva.